Halsdukar, skjerf, scrunchies, slipsar frå produsenten - Tie Solution

Vi ønskjer deg hjarteleg velkommen til Tie Solution GmbH,

Produser halsdukar, skjerf, scrunchies eller også slipsar direkte frå produsenten. Vi er eit erfarent selskap som spesialiserer oss på produksjon av høgkvalitets firmaskjerf, firma halsdukar eller også firma slipsar / tilbehør etter mål. Vi tilbyr deg på nettsida vår innsyn i produksjonsprosessane våre samt informasjon om produkta våre.

Eit spesielt høgdepunkt på nettstaden vår er konfiguratoren vår, der du kan tilpasse produkta våre etter dine ønskjer. Vi inviterer deg også hjarteleg til å besøke vår B2B-butikk for å bestille dei nyaste lagervarene våre på kort varsel.

Produktsortimentet vårt inkluderer eit breitt utval av høgkvalitets tilpassa tilbehør med logo og vinterskjerf i fargane til bedrifta di - om ønskjeleg også med bedriftslogoen din. Vi er stolte av å kunne tilby deg innovative løysingar og førsteklasses produkt, og er ein leiande produsent innanfor merchandising, corporate identity og mote.

Kundane våre kjem frå ulike bransjar, inkludert motebedrifter, reklameartikkelhandlarar, reklamebyrå, flyselskap, bankar, bilprodusentar, messer, drikkevareprodusentar, foreiningar og idrettsforbund. Takka vere det globale distribusjonsnettverket vårt og engasjementet vårt for framifrå tenestekvalitet, set vi standardar i bransjen.

Vi ønskjer å vere ein erfaren samarbeidspartnar for produksjonen av tilbehøra dine. Produktane våre er ikkje berre ein elegant måte å demonstrere tilhøyrsle til firmaet på, men er også ideelle for messer og andre forretningsanledningar.

Vi håper at du finner all nødvendig informasjon på nettsiden vår og ser frem til å høre fra deg.
Fra ideen din til virkelighet - Tie Solution produserer etter dine spesifikasjoner

Stilig mann med slips produsert av Tie Solution GmbH

Noen av våre videoer

Hvilken tjeneste kan du forvente fra Tie Solution?

STANDARD TJENESTE

Mellomlangsiktig produksjonsplanlegging (ca. 30-40 dager) med budsjettreduksjon.

EKSPRESS TJENESTE

Kortvarig produksjon (ca. 14 dager) ved vår fabrikk i Spania og Italia med ditt Corporate Identity Design.

LAGER TJENESTE

Innen 24 timer uten bearbeiding, ca. 7 dager med din personlige bearbeiding.

Fastsette avtaler for dine bedriftsaccessoirer etter avtale mulig

Produksjonsprosess

Rådgivning

Spørsmål? Ring oss eller kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne med størrelser, materialer, utførelser og priser. Våre designere kan også lage eksklusive design for deg.

Mottak av fil

Vennligst send oss ditt design i AI- eller JPG-format med høy oppløsning. Våre designere vil sjekke om bildekvaliteten er egnet for produksjon av accessoiren din.

Produksjonsmetode

Vi bruker den nyeste teknologien innen tekstilproduksjon for å veve eller trykke designet ditt og tar vare på hver eneste detalj. Vår utfordring er å tilby deg den beste kvaliteten.

Sytyper

Vi støtter deg i valg av materiale og valg av passende sømmer - enten det er håndsøm, håndrullet eller maskinsydd. Sammen finner vi materialet og sømtypen som passer best til prosjektet ditt.

Emballasje

Alle våre tilbehør er individuelt pakket i en cellofanpose. Hvis du ønsker en annen type emballasje, vennligst gi oss beskjed. Vi tilbyr et stort utvalg av emballasje for tilbehøret ditt, fra det enkleste til det mest sofistikerte. Ta kontakt med oss angående dette.

Levering

En spesialbestilling tar 2-6 uker. Når prosjektet ditt er ferdig, sender vi det til deg med vanlig eller expressfrakt. Valget er ditt. Godt utført arbeid tar tid og omsorg.

Våre referanser

Vår service rundt produksjonen av våre skjerf, halsdukar, scrunchies og slipsar

Vi tilbyr deg faglig rådgivning og svært konkurransedyktige priser på grunn av vår forståelse som produsent. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitetsstandard og bruk av utmerkede materialer, som vi understreker med en 'garanti' for våre varer.

Vårt omfattende utvalg av tilbehør inkluderer et stort utvalg av farger og mønstre, som vi også kan produsere etter Pantone-spesifikasjoner ved behov. Vi støtter våre bedriftskunder med utformingen av deres individuelle tilbehør og lager designforslag etter ønske.

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og førsteklasses produkter, og vi streber etter å overgå forventningene dine.