Shallë, Shallë, Scrunchies, Kravata nga prodhuesi - Zgjidhja e Shallit

Ju përshëndesim me zemër në Tie Solution GmbH,

Prodhimi i shallëve, prodhimi i shallëve, prodhimi i Scrunchies ose prodhimi i kravatave direkt nga prodhuesi. Ne jemi një kompani me përvojë që specializohet në prodhimin e shallave të kompanive të larta, shallave të kompanive ose kravatave të kompanive / aksesorëve të personalizuar. Ne ju ofrojmë një pamje të proceseve tona të prodhimit në faqen tonë të internetit, si dhe informacione për produktet tona.

Një theks i veçantë në faqen tonë të internetit është konfiguruesi ynë, me të cilin mund të personalizoni produktet tona sipas dëshirave tuaja. Ju ftojmë gjithashtu të vizitoni dyqanin tonë B2B për të porositur me shpejtësi produktet tona në depo.

Gama jonë e gjerë e prodhimeve përfshin aksesore cilësore të individualizuara me logon dhe shalla dimërore në ngjyrat e kompanisë tuaj - sipas dëshirës edhe me logon e personalizuar të kompanisë tuaj. Jemi krenarë që mund t'ju ofrojmë zgjidhje inovative dhe produkte të shkëlqyera, dhe jemi prodhues kryesor për merchandising, identitet korporativ dhe modë.

Klientët tanë vijnë nga fusha të ndryshme, duke përfshirë kompani të modës, shitës të artikujve promovuese, agjenci reklamash, linjat ajrore, bankat, prodhuesit e makinave, ekspozitat, prodhuesit e pijeve, klube dhe organizata sportive. Falë rrjetit tonë të shitjes në nivel botëror dhe angazhimit tonë për cilësinë e shërbimit të shkëlqyer, ne vendosim standarde në industrinë tonë.

Ne do t'ju do t'i mundemi si një partner i përvojshëm për prodhimin e aksesoreve tuaja. Produktet tona nuk janë vetëm një mundësi elegante për t'u treguar pjesë e kompanisë, por janë gjithashtu ideale për tregje dhe ngjarje të tjera biznesi.

Shpresojmë që të gjitha informacionet e nevojshme do të gjeni në faqen tonë të internetit dhe presim me padurim të dëgjojmë nga ju.
Nga ideja juaj në realitet - Tie Solution prodhon sipas udhëzimeve tuaja

Burrë i stilizuar me krawatë prodhuar nga Tie Solution Gmbh

Referencat tona

Shërbimi ynë rreth prodhimit tonë të shallave, shallëve, Scrunchies dhe kravatave

Ne ofrojmë këshillim të specializuar dhe çmime shumë konkurruese për shkak të vetëdijes sonë si prodhues. Produktet tona dallohen për një standard cilësie të lartë dhe përdorimin e materialeve të shkëlqyera, që ne e nënvizojmë me një 'garanci' për mallrat tona.

Gama jonë e gjerë e aksesoreve përfshin një zgjedhje të madhe të ngjyrave dhe modeleve, të cilat mund t'i prodhojmë sipas udhëzimeve të Pantone. Ne i ndihmojmë klientët tanë biznesorë në projektimin e aksesoreve të tyre të personalizuara dhe krijojmë skicat e dizajnit sipas dëshirës.

Jemi krenar që mund të ofrojmë zgjidhje inovative dhe produkte të shkëlqyera klientëve tanë dhe angazhohemi për të tejkaluar pritshmëritë tuaja.

Cilat shërbime pritet të merrni në Tie Solution?

SHËRBIM STANDARD

Planifikimi i prodhimit mesatar afatgjatë (rreth 30-40 ditë) me zvogëlim të buxhetit.

SHËRBIM EKSPRES

Prodhim i shkurtër afatgjatë (rreth 14 ditë) në fabrikën tonë në Spanjë dhe Itali me dizajnin tuaj të identitetit korporativ.

SHËRBIM MAGAZINE

Brenda 24 orëve pa përpunim, rreth 7 ditë me përpunimin tuaj të personalizuar.

Terminet e fiksuara për aksesoret e kompanisë tuaj janë të mundshme sipas marrëveshjes

Procesi i prodhimit

Këshillim

Pyetje? Na telefononi ose na na kontaktoni. Ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi në dimensione, materiale, përfundime dhe çmime. Dizajnerët tanë gjithashtu krijojnë dizajne ekskluzive për ju.

Hyrja e skedarit

Ju lutemi dërgoni dizajnin tuaj në formatin AI ose JPG me rezolucion të lartë. Dizajnerët tanë do të kontrollojnë nëse cilësia e imazhit është e përshtatshme për prodhimin e aksesoreve tuaja.

Procesi i prodhimit

Ne përdorim teknologjinë më të fundit në prodhimin e tekstilit për të tkurr apo shtypur dizajnin tuaj dhe kujdesemi për çdo detaj. Sfidën tonë është t'ju ofrojmë cilësinë më të mirë.

Llojet e qepjes

Ne ju mbështesim në zgjedhjen e materialeve dhe zgjedhjen e qepjeve të përshtatshme - qoftë qepje me dorë, qepje me dorë të rrotulluar ose qepje me makinë. Së bashku do të gjejmë materialin dhe llojin e qepjeve që përshtaten më së miri me projektin tuaj.

Ambalazhimi

Të gjitha aksesoret tona janë të paketuara individualisht në një qese celofani. Nëse dëshironi një lloj paketimi tjetër, ju lutemi na informoni. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë paketimesh për aksesoret tuaja, nga më të thjeshtat deri te më të sofistikuarat. Na kontaktoni për këtë.

Dërgesa

Një produkt i personalizuar merr 2-6 javë për të përfunduar. Pas përfundimit të projektit tuaj, ne do t'ju dërgojmë produktin tuaj me postë normale ose ekspres. Zgjedhja është e juaj. Punë e mirë kërkon kohë dhe kujdes.

Disa nga videot tona

Largohu!

Reklamë

Reklama e Tie Solution