Porosia e madhe te një rivenditori kërkon një komunikim intensiv midis jush si rivenditori dhe ne si prodhues direkt.

Porosia e madhe e rivendosësit te Tie Solution

Ne nga Tie Solution jemi krenarë të mundësisë për t'ju ofruar ekspertizën tonë në prodhimin e shallave të cilësisë së lartë, shallave, twillys, shallave dimërore, krawatave dhe aksesoreve të bëra sipas porosisë si prodhues. Dëshirojmë t'ju ofrojmë një gamë të gjerë të dizajneve dhe materialeve dhe të sigurohemi që më vonë të merrni një produkt të cilësisë së lartë. Ne nga Tie Solution jemi krenarë të mundësisë për t'ju ofruar ekspertizën tonë në prodhimin e shallave të cilësisë së lartë, shallave, twillys, shallave dimërore, krawatave dhe aksesoreve të bëra sipas porosisë si prodhues. Dëshirojmë t'ju ofrojmë një gamë të gjerë të dizajneve dhe materialeve dhe të sigurohemi që më vonë të merrni një produkt të cilësisë së lartë.

Nëse vendosni një porosi më të madhe tek ne, ne mund t'ju ofrojmë jo vetëm çmime tërheqëse, por gjithashtu mund t'ju garantojmë një cilësi të shkëlqyer. Stafi ynë i përvojësuar do t'ju ndihmojë në çdo hap të procesit, për t'u siguruar që porosia juaj do t'u prodhohet në nivelin më të lartë.

Megjithatë, ne kuptojmë se në disa raste është e nevojshme të zvogëlohet buxheti pa humbur cilësinë. Prandaj, ju ofrojmë mundësinë për të pranuar kohë më të gjatë të dorëzimit dhe për të blerë mallra me cilësi të njëjtë nga Azia. Me këtë qasje, mund të arrini shumë ulje në kostot e prodhimit.

Ju lutemi, kini parasysh se periudha më e gjatë e dorëzimit prej 60-90 ditësh duhet të respektohet. Ne dëshirojmë të sigurojmë që ju jeni të informuar për të gjitha informacionet dhe afatet e nevojshme, në mënyrë që të mund të planifikoni porosinë tuaj në mënyrë adekuate.

Për të vendosur një porosi si rivendosës te Tie Solution GmbH, kërkohet një sasi minimale prej 1000 copësh në një dizajn / kombinim ngjyrash dhe produkt.

Ne kënaqemi të marrim kërkesën tuaj dhe t'ju ndihmojmë. Nëse keni pyetje të tjera ose dëshironi të kërkoni një ofertë, ose tashmë keni një porosi, ju lutemi dërgoni një email drejtuesit të shitjeve duke treguar sasinë e nevojshme, produktin, materialin dhe madhësinë.

Faleminderit për interesin tuaj në kompaninë tonë.

Me respekt,

Ekipi i Tie Solution, partneri juaj për të gjitha porositë individuale. Dërgoni email direkt

Porosi e madhe