Kravata e luksit me shtatë përqind përgjatësi
Kravata me shtatë pllaka
Krawata me shtatë pëlhura

Kravatat me shtat plisa është një aksesore i veçantë që prodhohet tradicionalisht me dorë. Emri "Shtat Plisa" lidhet me mënyrën se si kjo kravatë prodhohet, duke plisur një copë materiali shtatë herë për të krijuar një strukturë tre-dimensionale.

Prodhimi i krawatave me shtatë plisa, të quajtura gjithashtu krawata me shtatë plisa, është shumë i kushtueshëm dhe kërkon shumë aftësi dhe precizion. Së pari, një copë materiali të lehtë me ngjyrën dhe modelin e dëshiruar është e thurur ose shtypur. Pastaj materiali është përfunduar në shtatë shtresa dhe është qepur në mes me një ngjyrë të veçantë. Më pas, materiali i krawatës është prerë në formë dhe anët janë qepur me kujdes.

Krawatë me shtatë pëllëmbë: Artizanati luksoz gjerman

Pasë prodhimi i kravatave me shtatë pëllëmba është shumë i kohëzgjatshëm dhe i kërkuar, ato zakonisht janë më të shtrenjta se kravatat konvencionale. Megjithatë, ato gjithashtu kanë cilësi më të lartë dhe kanë një jetëgjatësi më të gjatë, pasi ato prodhohen nga materiale të lartë cilësie dhe janë punuar me kujdes nga artizanë të përvojshëm.

Për të prodhuar krawatat e luksit me shtatë plisa, nevojiten dy herë më shumë material se sa për një krawatë normale.
Një krawatë me shtatë plisa e prodhuar me dorë në Itali, një krawatë ekskluzive me kualitet të lartë - luks i vërtetë.

Krawatat me shtat plica janë një aksesor i kohëve të fundit dhe elegant, që mund të vishet në ngjarje formale dhe joformale. Ato janë në disa ngjyra dhe modele dhe mund të përmirësojnë veshjen e çdo burri. Krawata me shtat plica quhet me të drejtë Rolls Royce i krawatave.

Nga një sasi porosie prej vetëm 50 copësh, ne mund të prodhojmë kravatën tuaj personale me shtatë përqind përgjatësi. Na kontaktoni poshtë me formularin e dhënë.

Krawatat me shtatë përpjekje - Kryqëzimi i veshjes për burrin me stil - Tie Solution GmbH, prodhuesi juaj i krawatave të ndryshme.

Kompania*

Kontakti

Kontakti*

Si mund t'ju ndihmojmë? *