Luksusslips Sju Bretter
Syvfoldsslips
Sju Bretter Slips

Sju fold slips er et spesielt tilbehør som tradisjonelt blir laget for hånd. Navnet "Sju fold" refererer til måten disse slipsene blir laget på, ved å brette et enkelt stykke stoff syv ganger for å skape en tredimensjonal struktur.

Produksjonen av sju brettsløyfer, også kalt sju brettsløyfe, er svært tidkrevende og krever mye dyktighet og presisjon. Først veves eller trykkes et stykke silkestoff i ønsket farge og mønster. Deretter brettes stoffet i sju lag og sys fast i midten med en spesiell tråd. Deretter klippes stoffet til i formen til en slips og kantene sys nøye.

Sju fold slips: Luksuriøst håndverk fra Tyskland

Sidan produksjonen av sju foldar slips er så tidkrevjande og krevjande, er dei vanlegvis dyrare enn vanlege slips. Dei er likevel av høgare kvalitet og har ei lengre levetid, sidan dei er laga av høgkvalitetsmaterialar og nøye handverksmessig utført av erfarne handverkarar.

For å kunne lage sju foldar luksusslips treng ein dobbelt så mykje stoff som til eit vanleg slips.
Eit sju foldar handlaga slips i eksklusiv italiensk toppkvalitet - ren luksus.

Sju fold slips er et tidløst og elegant tilbehør som kan brukes både til formelle og uformelle anledninger. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og mønstre, og kan heve antrekket til enhver mann. Det er ikke uten grunn at man kaller sju fold slips for Rolls Royce blant slipsene.

Fra en bestillingsmengde på bare 50 stykker kan vi produsere din personlige sju fold slips etter mål for deg. Kontakt oss nedenfor med det vedlagte skjemaet.

Sju fold slips - kronen på verket for den stilbevisste mannen - Tie Solution GmbH, din slipsprodusent for det andre slipset.

Firma*

Kontaktperson

Kontakt*