Storbestilling hos en forhandler krever en intens kommunikasjon mellom deg som forhandler og oss som direkte produsent.

Storbestilling for forhandlere hos Tie Solution

Me i Tie Solution er stolte av å kunne tilby vår ekspertise innen produksjon av høykvalitets skjerf, sjal, twillys, vinterskjerf, slips og skreddersydde tilbehør som produsent. Vi ønsker å tilby deg et bredt utvalg av design og materialer, og sikre at du senere mottar et kvalitetsprodukt. Me i Tie Solution er stolte av å kunne tilby vår ekspertise innen produksjon av høykvalitets skjerf, sjal, twillys, vinterskjerf, slips og skreddersydde tilbehør som produsent. Vi ønsker å tilby deg et bredt utvalg av design og materialer, og sikre at du senere mottar et kvalitetsprodukt.

Når du legger inn en større bestilling hos oss, kan vi ikke bare garantere attraktive priser, men også en utmerket kvalitet. Våre erfarne medarbeidere vil støtte deg gjennom hele prosessen for å sikre at bestillingen din blir produsert på høyeste nivå.

Vi forstår imidlertid at det i noen tilfeller er nødvendig å redusere budsjettet uten å gå på bekostning av kvaliteten. Derfor tilbyr vi deg muligheten til å akseptere lengre leveringstider og å få varene av samme kvalitet fra Asia. Ved å velge denne tilnærmingen kan du oppnå betydelige besparelser på produksjonskostnadene.

Vennligst merk at den lengre leveringstiden på 60-90 dager må overholdes. Vi ønsker å forsikre oss om at du har all nødvendig informasjon og tidsramme, slik at du kan planlegge bestillingen din deretter.

For å legge inn en bestilling som forhandler hos Tie Solution GmbH, er det nødvendig med et minimum antall på 1000 stykker i en design / fargekombinasjon og produkt.

Vi ser frem til å motta din henvendelse og kunne hjelpe deg. Hvis du har flere spørsmål eller ønsker å be om et tilbud, eller allerede har en bestilling, vennligst send en e-post til salgslederen vår med angivelse av antall stykker, produkt, materiale og størrelse som er nødvendig.

Takk for din interesse i vårt selskap.

Med vennlig hilsen,

Teamet hos Tie Solution - din partner for alle individuelle bestillinger. Direkte e-post

Stor bestilling