Loop-skjerf er skjerf som er sydd i en løkke og har derfor ingen løse ender. De er vanligvis kortere enn vanlige skjerf og kan også bæres tett rundt halsen.

Loop-skjerf i ulike materialer

Materialene til loop-skjerf kan være veldig forskjellige. Populære materialer for produksjon av et loop-skjerf er ull, kasjmir, silke, bomull eller viskose. Disse materialene har forskjellige egenskaper og er egnet for forskjellige årstider og anledninger.

Ull og kasjmir er for eksempel ideelle for vinteren, da de er varme og koselige. De holder halsen og nakken godt beskyttet i kaldt vær og er myke og behagelige å ha på seg. Silke og bomull derimot er egnet for sommeren, da de er lette og pustende og holder halsen kjølig.

Viskose er et annet populært materiale for loop-skjerf. Viskose er en myk, flytende stoff som føles behagelig mot huden. Det er også lett og pustende og egner seg derfor godt til bruk i sommer-looper.

Loop skjerf laget av ulike materialer kan ha forskjellige teksturer og mønstre. For eksempel er ull og kasjmir ofte tilgjengelig i dempede farger og har en fin tekstur, mens bomull og silke ofte er tilgjengelig i sterke farger og med iøynefallende mønstre. Valg av materiale og design avhenger av personlige preferanser og behov.

Minimumsbestillingsmengder varierer avhengig av materialet for loop skjerf, ta kontakt med oss for mer informasjon.

Våre loop skjerf tar deg gjennom våren - med loop skjerf fra Tie Solution GmbH kan de også holde deg varm gjennom vinteren.

Loop-skjerf

Firma*

Kontaktperson

Kontakt*

Korleis kan vi hjelpe deg? *