Setet e përbërë nga krawatat, flajat dhe shallët janë aksesorë klasikë që mund të plotësojnë një veshje në mënyrë perfekte. Shpesh këta aksesorë ofrohen në sete, të cilat përbëhen nga të paktën dy pjesë. Këto sete janë një mundësi praktike për të siguruar që krawata, flaja ose shalli janë të përshtatshëm me veshjen.

Sete të kravatave dhe flajerave: Kombinuar me stil dhe në përputhje!

Setet e krawatave zakonisht përbëhen nga një krawatë dhe një pëlhurë e përshtatshme, ndonjëherë edhe me një flajë të përshtatshme. Setet e flajave zakonisht përmbajnë një flajë dhe një pëlhurë të përshtatshme, ndonjëherë edhe një krawatë të përshtatshme. Setet e shallëve mund të përbëhen nga një shall dhe një kapelë ose doreza të përshtatshme.

Në prodhimin e krawatave, fliegen dhe shallave përdoren materiale të ndryshme, përshembull mishi, pambuku, leshi dhe poliesteri. Prodhimi bëhet zakonisht përmes tkurrjes ose shtirjes, dhe dizajnet shkojnë nga modele klasike si vija dhe katrore deri te modele dhe printime moderne dhe kreative.

Setet janë një mënyrë e përshtatshme për të siguruar që të gjitha aksesorët janë të përputhshëm dhe plotësojnë veshjen. Ata janë të përshtatshëm për ngjarje formale si dasma, takime biznesi dhe balle, por gjithashtu edhe për përdorim të përditshëm, për të sjellë një prek elegancë dhe stili në jetën e përditshme.

Ne prodhojmë setin tuaj të personalizuar kur porositni të paktën 50 copë secili. Na kontaktoni poshtë me formularin e dhënë.

Ihr Stil, unsere Expertise – Geschenkset Herren von Tie Solution GmbH

Ihr Stil, unsere Expertise – Geschenkset Herren von Tie Solution GmbH

Krawate, flajeri, mbajtës košullash dhe mbajtës pantallonash për Royal Bliss Coca Cola Konzern

Idé dhurimi, kravatë dhe pëlhurë xhepi për burra.
Një ide tjetër për ju, ujë kolonje me pëlhurë xhepi të përshtatshme.

Kompania*

Kontakti

Kontakti*

Si mund t'ju ndihmojmë? *