Shallat për gra janë një aksesore mode të preferuar, që për shumë gra është një pjesë e pakontestueshme e garderobës së tyre. Ato janë në disa forma, ngjyra dhe stile të ndryshme dhe ka shumë teknika prodhimi, materiale dhe mënyra të veshjes që përdoren për të krijuar shalla dhe taka cilësore të larta.

Prodhimi i shallave dhe fularëve të veçantë

Për prodhimin e shallave dhe fularëve të veçantë, zakonisht përdoren teknika të ndryshme si qëndisja, shtiza, veçoritë ose shtypja. Ata janë në disa materiale të ndryshme si mëndafshi, pambuk, fibra artificiale, lin dhe kaşmir. Ata gjithashtu mund të jenë të përkryer me materialin e brendshëm për të ofruar më shumë komoditet dhe mundësi të tjera të veshjes.

Lecka
Lecka

Bandanat e grave mund të vishen në mënyra të ndryshme. Ato mund të vishen në kokë, rreth qafës, mbi supet, si shall ose si aksesore. Disa gra i vishin ato edhe si këmishë për të mbajtur trupin e tyre së bashku.

Shallat e grave janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar pak më shumë stil çdo veshjeje dhe ndjehen rehat. Është e rëndësishme të kuptoni cilat materiale, ngjyra, teknika dhe mënyra të veshjes ekzistojnë, për të zgjedhur shallin perfekt për veten tuaj.

Në ne, ju mund të merrni këto aksesore të shkëlqyera që fillon nga një sasi e vogël prej vetëm 10 copësh me programin tonë të zgjedhur të magazinës. Nëse porosisni vetëm 50 copë, ju ofrojmë prodhim të personalizuar me cilësi të lartë nga mëndafshi i pastër dhe nëse porosisni 100 copë, ju e merrni në çdo material të dëshiruar. Na kontaktoni poshtë me formularin e dhënë.

Shallat dhe bandanat tona të veçanta janë pikëllimi i çdo veshjeje. Tie Solution GmbH

Profesionist

Profesionalizmi

Kliko këtu për më shumë informacione

shalë dhe bandana të ndryshme si p.sh. nga mëndafshi si pjesë e modës korporative rrisin profesionalizmin dhe autoritetin e punonjësesve dhe përdoruesve duke siguruar një pamje të përbashkët dhe të kujdesur.

Brandet

Identiteti i markës

Kliko këtu për më shumë informacione

Një shall ose fular me cilësi të lartë, si pjesë e një linje veshjesh korporative, mund të përmirësojë dhe të forcojë imazhin e markës. Ata mund të prodhohen në ngjyrat e kompanisë dhe të pajisen me logot - perfekte për të theksuar identitetin e markës.

Njësi

Njësi

Kliko këtu për më shumë informacione

Kur të gjithë punonjëset vishen me shalla të njëjta, krijohet një ndjenjë e unitetit dhe bashkëndjekjes brenda kompanisë.

Kohë e gjatë

Opsion i shumanshëm i modës

Kliko këtu për më shumë informacione

Lëkura dhe shallat e holla ofrojnë shumanshmëri në pamje dhe stil. Ato mund të vishen në mënyra të ndryshme, duke i bërë ato ideale për uniforma.

Përshtatje

Pranueshmëri

Kliko këtu për më shumë informacione

Krahasuar me aksesorët e tjerë, shallat e grave mund të përshtaten lehtësisht me nevojat specifike të kompanisë. Shallat e grave me etiketë private mund të prodhohen në madhësi, materiale dhe dizajne të ndryshme.

Kostum

Eleganca

Kliko këtu për më shumë informacione

Bandanat mund të jenë një shtesë elegante për çdo uniformë. Ata mund të përmirësojnë një pamje të thjeshtë dhe në të njëjtën kohë të shprehin një qëndrim profesional.

Pronar

Ekonomia

Kliko këtu për më shumë informacione

Shallatë për gra është një aksesore ekonomike për uniformat e kompanive. Ato mund të porositën në sasi të mëdha dhe shpesh janë më të lira se shumë aksesore të tjera.

Funksion

Funksionaliteti

Kliko këtu për më shumë informacione

Shallatët e mëdha jo vetëm që janë modë, por gjithashtu janë funksionale. Ato mund të mbrojnë nga ftohja ose të përdoren si mbulesë për kokën sipas nevojës.

I qëndrueshëm

Qëndrueshmëria

Kliko këtu për më shumë informacione

Shallat e cilësisë janë të rezistueshme dhe të qëndrueshme. Ato mund të vishen rregullisht për një periudhë të gjatë kohore pa thyerje ose humbje të stilit të tyre.

Personal

Dhuratë e personalizuar

Kliko këtu për më shumë informacione

Një shall i personalizuar me shenjën e një personi mund të jetë gjithashtu një dhuratë e personalizuar dhe e kuptimplotë për punonjëset ose klientët. Jo vetëm që ndihmon në forcimin e kulturës së kompanisë, por gjithashtu përmirëson marrëdhëniet me klientët.

Kompania*

Kontakti

Kontakti*

Si mund t'ju ndihmojmë? *