Halsduk "Don Quijote" fra Instituto Cervantes - Luksus fra Spania

Halsduk Instituto Cervantes "Don Quijote" -

Denne luksuriøse halsduken er laget av høykvalitets Habotai-silke og har et unikt design - originalomslaget til boken "DON QUIJOTE". Dukken er trykt ved hjelp av digitaltrykk for å fremheve designets glans og detaljrikdom på best mulig måte.

Halsduken er håndrullet, noe som gir den en spesiell finesse. Et merke fra Instituto Cervantes understreker eksklusiviteten til artikkelen.

Instituto Cervantes er en offentlig institusjon i Spania som ble grunnlagt i 1991. Institusjonen har som oppgave å fremme det spanske språket og gjøre spansktalende kulturer kjent over hele verden. Uansett hvor i verden spansk blir snakket eller lært, er Instituto Cervantes til stede - med avdelinger i over 90 byer på fem kontinenter.

Med dette halsbåndet bærer du ikke bare en del av spansk kultur med deg, men støtter også bevaring og fremme av spanskspråklige kulturer over hele verden. Et ideelt tilbehør for alle som elsker spesielt tekstildesign og spansk kultur. Nyt en touch av tidløs eleganse og kulturell raffinement med vårt halsbånd i habotai-silke, som er nøye produsert med digitaltrykk. Høydepunktet med dette luksuriøse tilbehøret er designet, som er basert på originalomslaget til den berømte boken 'Don Quijote', som ble designet for det anerkjente Instituto Cervantes i Madrid, Spania.

Dette eksklusive halsbåndet imponerer med sin detaljrikdom og strålende farger, som oppnås gjennom høykvalitets bearbeiding og trykkmetode. Det er håndrullet for å skape elegante, myke kanter, og er merket med Instituto Cervantes' varemerke, som bekrefter dets autentisitet og kvalitet.

Instituto Cervantes er en respektert spansk institusjon som ble grunnlagt i 1991 for å fremme det spanske språket og kulturen. Den er til stede over hele verden, fra Nord- og Sør-Amerika til Asia og Afrika, samt selvfølgelig i sine hjembyer Madrid og Alcalá de Henares.

Dette elegante halseskjerfet er en hyllest til den spanske kulturen og minner med sitt design om den tidløse litteraturen i Spania. Det er den perfekte gaven for litteratur- og kunstelskere, Spania-fans eller rett og slett for de som ønsker å nyte luksusen av silke og unikt design.

By |Published On: 15. september 2022|Categories: Projektbeispiele|