Logoja kryesore e Tie Solution

Tie Solution, prodhues i kravatave, shallave dhe shallave për tregun e ekspozitave dhe industrinë e modës

Logo i zgjidhjes së krawatës

Shembuj projektesh

Tie Solution GmbH është një prodhues i shallave, shallave, Mitza dhe krawatëve të prodhuara individualisht. Në vijim janë disa shembuj projektash që u përfunduan me sukses nga Tiesolution dhe përfshijnë dërgesat e fundit. Kompania vlerëson cilësinë dhe kënaqësinë e klientëve dhe punon ngushtë me klientët e saj për të siguruar që kërkesat dhe pritshmëritë e tyre të plotësohen.

  • Krawate me Logon e EITF