ManéMané Madrid halseskjerf design

Halseskjerfene for den anerkjente spanske motedesigneren ManéMané er et tilbehør som ikke bør mangle i noen garderobe. Med sitt unike design og høye kvalitet representerer de den uforvekslelige stilen til den berømte designeren.

Halseskjerfene, som er produsert med digitaltrykk, imponerer med sine strålende farger og detaljerte design. Hvert enkelt skjerf får enda mer uttrykk og personlighet gjennom individuell tilpasning etter kundens ønske.

Halstørklærne fra ManéMané, laget av mikrofiber, er ikke bare en visuell høydepunkt, men overbeviser også med sine praktiske egenskaper. De er lette, pustende og kan brukes på mange forskjellige måter. Enten som et elegant tilbehør rundt halsen eller som en trendy ekstra i håret - disse halstørklærne er allsidige og forbedrer ethvert antrekk.

Med målene 50 x 50 cm er de den perfekte størrelsen for å bære dem på forskjellige måter uten å være for voluminøse. De kan brukes som et klassisk halsbånd, som et bandana eller til og med som et hodeplagg - helt etter din smak og anledning.

Med et halsbånd fra ManéMané viser du ikke bare din sans for trender og stil, men støtter også en oppadgående stjerne i moteverdenen, som allerede er nevnt i anerkjente motemagasiner som Vogue. Fremhev din individualitet og velg et halsbånd fra ManéMané.
Desse halskleda er ein sann utsegn og representerer uttrykket for mote og stil som ManéMané stadig strevar etter i arbeidet sitt. Gje antrekket ditt det lille ekstra med dei unike halskleda til den anerkjende spanske designaren ManéMané.

 

Om ManéMané:

Miguel Becer er sjelen, lederen og grunnleggeren av merket ManéMané. Han ble født i Extremadura. "Siden barndommen har mote på en eller annen måte vært til stede i livet mitt. Jeg leste magasinene moren min kjøpte, og jeg var alltid veldig fascinert og interessert i tradisjonelle og arbeidsklær fra alle kulturer og regioner i verden", uttalte han.

Med en tvillingbror, som Becer understreket: "Vi er veldig forskjellige, men utfyller hverandre perfekt", fikk han utdannelsen sin ved Conservatorio Superior de Música, med fokus på pianospill, før han flyttet til hovedstaden for å studere økonomi ved Universidad Rey Juan Carlos I i Madrid, samtidig som han studerte mote ved Kunstskolen nr. 2. "Jeg kom til Madrid for å studere ved universitetet og kombinerte det med studier i styling og modellering. Jeg fullførte utdannelsen min med et avslutningsprosjekt som fokuserte på oppfinnelsen av et merke, og det var da ManéMané ble født", rapporterte han.

Han startet sin karriere hos Amaya Arzuaga, der han jobbet som assistent for produksjon av moteshow. "Jeg var omgitt av et herlig team og det var en fase der jeg lærte mye", husket skaperen.

Etter en periode med Ángel Schlesser bestemte han seg for å realisere prosjektet som da fortsatt var i planleggingsfasen, og grunnla sitt eget selskap, der han debuterte på EGO, Madrids moteshow. Etter tre kolleksjoner vant han prisen i den fjerde utgaven av Who's On Next Awards - en utmerkelse for unge talenter som blir tildelt av Vogue Spania i samarbeid med Inditex.

Etter å ha vunnet Who's On Next Awards i 2015, innså Becer: 'Nå begynner alt. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for å ikke ha materialet jeg trenger for den nøyaktige kjolen jeg har forestilt meg. Jeg vil klare det. Og jeg vil kunne skape en solid struktur for selskapet. Jeg er så...lykkelig!'

Ifølge skaperen er ManéMané-kvinnen spesiell fordi hun kler seg for seg selv, unngår overflod og bruker ikke mote som en forførelsesmekanisme. Jeg liker å snakke om femininitet som en attributt som kan tilskrives en kvinne som flykter fra stereotyper og kan skape sin egen visjon av femininitet. Ryddig og metodisk innrømmer han at det er fantastisk å se at noen har valgt en av klærne dine for å kle seg, det skaper en tilfredsstillende følelse av å ha gjort en god jobb.

By |Published On: 1. november 2023|Categories: Projektbeispiele|