Vinterskjerf Advigon

Vinterskjerf Advigon laget av 100% silke med brodert kundelogo i en størrelse på 30x180 cm og også en personlig presentasjonseske.

Oppdag det luksuriøse vinterskjerfet fra Advigon, som er laget av 100% silke av fineste kvalitet. Dette skjerfet er ikke bare et tilbehør, men et tegn på eleganse og raffinement.

Skjerfet, med målene 30x180 cm, er stort nok til å beskytte deg mot vinterkulden og samtidig være svært stilfullt. Det delikate og myke materialet er skånsomt mot huden og gir en behagelig følelse.

Skjerfet får en spesiell touch med det fint broderte kundelogoet fra Advigon. Broderiet er presist og understreker den høye detaljrikdommen. Dette personlige skjerfet er et utmerket eksempel på komfort og personlig tilpasning.

En annen høydepunkt med denne eksklusive gaven er den personlige presentasjonsboksen. Den er designet for å perfekt komplementere skjerfet og fremheve dets eleganse. Boksen har en spesiell preging som gir den en spesiell touch.

Advigons vinterskjerf i en personlig presentasjonseske er den ultimate julegaven. Enten det er til kunder, ansatte eller forretningspartnere - dette skjerfet er en uttrykk for verdsettelse og anerkjennelse. Det er den perfekte gaven for å gi varme i den kalde årstiden og samtidig uttrykke din verdsettelse. Det vil definitivt være en uforglemmelig gave som etterlater inntrykk og har en varig verdi.

Trenger du et mindre antall enn det vi tilbyr for skreddersøm? Benytt deg av vårt lagerprogram.

By |Published On: 1. januar 2017|Categories: Projektbeispiele|