Shallat dimri Advigon

Shallat e dimrit Advigon nga 100% me mëndafshin e personalizuar të klientit në një madhësi prej 30x180 cm dhe një kuti prezantimi të personalizuar.

Zbuloni shallin luksoz të dimrit nga Advigon, i cili është bërë nga 100% nga mëndafshi më i mirë dhe tregon cilësi të lartë. Ky shall nuk është vetëm një aksesori, por një tregues i elegancës dhe finesës.

Shalli, me madhësitë 30x180 cm, është mjaft i madh për të ju mbrojtur nga ftohja e dimrit dhe të qëndroni shumë stil. Materialet e buta dhe të buta janë të buta për lëkurën dhe ofrojnë një komoditet të rehatshëm të veshjes.

Një prekje e veçantë e merr shalli përmes logotipit të personalizuar të klientit të Advigon. Gjilpëra është e saktë dhe kjo thekson detajin e lartë. Ky shall i personalizuar është një shembull i shkëlqyeshëm i rehatimit dhe personalizimit.

Një tjetër pikë kulmore e këtij dhurimi ekskluziv është kutia e personalizuar e prezantimit. Ajo është e projektuar në mënyrë që të përshtatet perfekt me shallin dhe të theksojë elegancën e tij. Kutia ka një prerje të veçantë që i jep atij një prekje të veçantë.

Shallat e dimrit të Advigon në një kuti prezantimi të personalizuar janë dhurata perfekte e Krishtlindjeve. Për klientët, punonjësit ose partnerët e biznesit - kjo shall është një shprehje e vlerësimit dhe njohjes. Është dhurata perfekte për të dhuruar ngrohtësi gjatë sezonit të ftohtë dhe në të njëjtën kohë shprehin vlerësimin tuaj. Sigurisht do të jetë një dhuratë e paharrueshme që lë përshtypje dhe ka një vlerë të qëndrueshme.

Ju keni nevojë për një sasi më të vogël se ato që ofrojmë për prodhimin e personalizuar? Merrni pjesë në programin tonë të magazinimit.

By |Published On: 1. Janar 2017|Categories: Projektbeispiele|