Slips Solar Edge - Bedriftsslips med innvevd logo

Vår slipsfabrikk har i nært samarbeid med Solar Edge i Israel utviklet et eksklusivt slipsdesign som spesielt fungerer som en merke for selskapets ansatte. Dette vevde slipset med logoen inkorporerer verdiene og stoltheten til Solar Edge og gir de ansatte et enhetlig og profesjonelt utseende.

Hovedtrekket ved dette slipset er den presist vevde logoen til Solar Edge. Gjennom vår avanserte veveteknikk er logoen innarbeidet i slipsets stoff, noe som skaper en markant og tiltalende effekt. Logoet representerer selve oppdraget og den innovative tilnærmingen til Solar Edge innenfor fornybar energi og understreker de ansattes tilknytning til selskapet.

Den vevde slipsen med logoen til Solar Edge er ikke bare et stilfullt tilbehør, men også et symbol på suksess og verdiene til selskapet. Den understreker de ansattes profesjonalitet og formidler en følelse av samhold og teamånd. Hver slips blir produsert med stor omsorg og kjærlighet til detaljer for å sikre høyeste kvalitet.

Solar Edge kan være stolt av å tilby sine ansatte en eksklusiv slips med logo som representerer bedriftens ånd og fremmer en enhetlig fremtoning. Denne slipset er et synlig tegn på Solar Edges engasjement for innovasjon og fremragende.

By |Published On: 24. april 2023|Categories: Projektbeispiele|