Logoja kryesore e Tie Solution

Tie Solution, prodhues i kravatave, shallave dhe shallave për tregun e ekspozitave dhe industrinë e modës

Punë

Punë në Tie Solution GmbH: TS është një prodhues i shallave, shallave, mitzahs dhe krawatenëve të prodhuara individualisht. Ne po kërkojmë punëtorë për pozicione të ndryshme në kompaninë tonë. Në shpalljet tona të punës aktuale përfshihen pozicione në shitje dhe marketing. Ne kërkojmë persona të angazhuar dhe të motivuar që dëshirojnë të rriten bashkë me ne dhe të bëjnë markën tonë të suksesshme. Nëse keni interes për një karrierë në Tie Solution, ju lutemi shikoni ofertat tona të punës dhe aplikoni sot!

Praktikant Marketing Online dhe Marketing Influencer

By |2023-09-26T14:18:20+02:0015. Mars 2023|Punë|

Praktikanti i Marketingut Online dhe Marketingut të Influencer-ëve Lokacioni: WetzlarLloji i pozitës: PraktikëSi praktikant, do të merrni përgjegjësitë kryesore të mëposhtme:• Pjesëmarrje aktive në planifikimin, krijimin dhe zbatimin e fushatave ndërkombëtare të SEA• [...]

Menaxher Marketplace Amazon në kohë të plotë / pjesë kohore (m/f/n)

By |2023-07-10T14:33:43+02:0015. Mars 2023|Punë|

Menaxher i Amazon Marketplace në kohë të plotë / pjesë-kohë (m / f / d) në vendndodhjen: WetzlarLloji i punësimit: Punësim i qëndrueshëmPër zyrën tonë, ju kërkojmë nëse mund të thoni për veten tuaj se jeni ndër më të mirët në fushën tuaj [...]

Go to Top